9 pași simpli pentru a practica sportul la tine în sufragerie

1.      Foloseste-ti greutatea propriului corp.

Hai sa-ti zic o istorioara interesanta…

Se zicea ca in inchisoare prizonierii nu aveau posibilitatea sa mearga la o sala de forta insa erau nevoiti sa fie in forma pentru ca altfel isi luau bataie de la cei mai bine facuti ca ei.

Astfel, multi se antrenau folosindu-se de propriul corp.

Genoflexiuni, flotari, exercitii pentru triceps si multe altele fara costul aditional al altor echipamente.

Puteti fi creative cu obiectele din casa. Un scaun este un instrument excelent pentru step-ups, extensii de triceps, si flotari inclinate, în timp ce sticle de apă sau conservele poate fi folosite în loc de greutăți de mână mici.”

Și pentru cardio? Fa rost de o coarda! In doar 10 minute de sarit coarda puteti arde aceleași calorii cat in 30 de minute pe banda de alergat.

2.      Cumpara doar ceea ce ai testat

Companiile care se respecta pun la dispozitie o testare gratuita a aparatelor de fitness. Nu cumpara un produs fara sa il testezi si sa simti pe pielea ta daca functioneaza sau nu. In Bucuresti se organizeaza un Wellness show anual unde poti testa personal aparate de fitness, inainte de a decide ca vrei sa comanzi un anumit aparat.

3.      Cumpara chiar de la sali de fitness

Salile de forta aflate in renovare sau care isi schimba aparatele de fitness le vand pe cele vechi la preturi extreme de avantajoase! Fii cu ochii pe ele!

4.      Atarna-te

Poate nu la fel de populare la noi in tara precum in afara… antrenamentul suspendat sau “suspension training” sunt un mod foarte bun de a te antrena de acasa.

Desi cer o investitie financiara destul de mare seturile de suspendare TRX  iti ofera antrenamente rapide si eficace ce pot fi adaptate la toate nivelele de fitness si intensitate.

5.      Foloseste cupoane de reducere

Poti gasi dvd-uri, accesorii si imbracaminte pentru fitness la preturi bunicele cu ajutorul voucherelor de reducere. De multe ori pe  okazii.ro nu gasim cele mai accesibile preturi,  alte site-uri au ajuns sa fie mult mai avantajoase! (incerc sa vad daca promovand un site de reducere am vreun avantaj la ei)

6.      Foloseste tehnologia

Descarca-ti aplicatii gratuite de fitness pentru Iphone si Android. Aplicatiile precum WebMD, Jillian Michaels Fitness Motivation sau Weight Watchers Mobile iti pot face viata mai usoara cand vine vorba de fitness!

Urmareste in continuare Adiocelulita.ro pentru ca urmeaza sa scot un program senzational de fitness conceput exact pentru femei la care am lucrat cu mare atentie ca sa fiu sigura ca e pe masura asteptarilor tale!

7.      Nu te increde in teleshopping

Desi produsele de la teleshopping sunt foarte bine promovate si iti promit rezultate peste noapte nu te increde in produse minune cu efort minim! Citeste si alte pareri pe net inainte de a da banii pe aparate magice.

 

Sursă articol: www.adiocelulita.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>