Bani de la guvern pentru terminarea grădiniței Borosoaia și reparare căminului cultural

Ales cu majoritate de voturi de către localnicii din comună, senatorul Florin Constantinescu a avut o întrevedere cu primarul Paul Mursa cu scopul de a aduce o finanțare de 10 miliarde de lei vechi în comună pentru finalizarea lucrărilor de construcție la grădinița din satul Borosoaia. Acum 3 ani de zile aceste lucrări au fost sistate și au rămas la nivelul temeliei.

“Am obținut sprijinul vicepreședintelui Senatului, a domnului Florin Constantinescu pentru a aduce în Plugari 10 miliarde de lei vechi pentru finalizarea lucrărilor la grădinița din Borosoaia. Dacă în Plugari o finalizăm cu bani din bugetul local, la Borosoaia avem nevoie de 10 miliarde de lei vechi, bani pe care nu îi avem și îi solicităm de la guvern”, a declarat primarul comunei Plugari.

Tot cu sprijinul guvernului USL, primarul Mursa și-a propus să realizeze reparații capitale la căminul cultural din comună. Proiectul de reparare și modernizare a centrului cultural din comună necesită o investiție de 10 miliarde de lei vechi. După ce preț de 10 ani de zile nu s-au mai făcut nici măcar o reparație la locația principală unde se desfășoară evenimentele din comună, primarul Paul Mursa și-a propus să realizeze cu bani din bugetul local câteva reparații minore și lucrări de cosmetizare pentru a-l putea da în folosință căminul localnicilor din comună ce vor să organizeze nunți și alte evenimente.

“Mi-a promis senatorul Constantinescu că mă va ajuta să obțin 10 miliarde de lei vechi pentru reabilitarea totală a căminului cultural din comună. Nu s-au mai făcut lucrări de reparații aici de aproape 10 ani și clădirea s-a degradat în timp. O să investim bani din bugetul comunei să-l reparăm câtuși de puțin ca să poată fi organizate aici diverse evenimente”, a spus primarul comunei, Paul Mursa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>