Cât de mult contează prima impresie

Un bărbat nu-ţi va observa din prima sufletul, de aceea e important să te adaptezi oricărei situaţii şi să fii mereu la înălţime.

Iată cum!

Postura (ţinuta): Limbajul trupului e o formă de comunicare eficientă. De altfel, mai bine de jumătate din ceea ce comunicăm  facem cu ajutorul trupului, a privirii şi a gesticulaţiilor. Înainte de a discuta însă cu el, un bărbat va remarca felul în care mergi şi stai pe picioare. Poţi lăsa astfel o primă impresie pozitivă sau una negativă, ca urmare a unei posturi delăsătoare sau lipsite de feminitate. Atenţie deci, nu numai la hainele pe care le imbraci ci si la incaltaminte. Daca nu te simti confortabil cu un anume tip de pantofi, nu ii purta atunci cand vrei sa faci o prima impresie buna.

Hainele: E absolut normal, desi multi ar spune ca nu e tocmai corect, sa judecam oamenii dupa felul in care se imbraca. E normal pentru ca desi haina nu il face pe om, vestimentatia sa si mai ales alegerile sale in materie de vestimentatie sunt printre primele lucruri pe care le observam si care ne pot ajuta sa ne formam o opinie. O femeie care isi doreste sa faca o prima impresie pozitiva stie cum sa se imbrace in functie de situatie, sa se adapteze si mai ales sa isi aleaga hainele astfel incat sa nu renunte la feminitate si sa isi puna in evidenta doar trasaturile pozitive, nu si pe cele negative.

Contactul dintre priviri: Nu subestima niciodata importanta privirii, mai ales atunci cand vei privi barbatul de care iti place direct in ochi. In orice relatie, comunicarea este de multe ori mai importanta decat orice alta interactiune. Nu putem vorbi insa despre comunicare fara a vorbi si despre atentie. Priveste-l direct in ochi si mesajul pe care i-l transmiti este ca esti atenta la ce are de spus, ca esti parte activa a discutiei si nu astepti doar sa isi incheie pledoaria pentru a-ti spune si tu parerea.

Inflexiunea vocii: Mare parte din limbajul indirect, se leaga de inflexiunea vocii, de tonul pe care discutam. E important de aceea sa fii mai atenta la felul in care rostesti cuvintele decat la cuvintele in sine. Ai ascultat vreodata o carte audio? Cum ti s-ar parea acea carte daca naratorul ar povesti-o pe un ton monoton fara niciun fel de inflexiune? Sau daca actorii din filme ar rosti cuvintele ca si cum ar enumera niste litere si silabe fara niciun sens? Arata-i barbatului cu care te-ai intalnit ca iti pasa de ceea ce are de comunicat nu doar prin atentia pe care i-o acorzi ci si prin felul in care stii sa iti subliniezi cuvintele si sa articulezi frazele.

 

Sursa: dindragoste.unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>