Colaborare între județul Iași și statul Kuweit, într-un proiect agricol

s560x316_Mohammed_Faleh_Al-SuhaijanJudetul Iasi ar putea colabora in viitor cu state din Peninsula Arabica pe mai multe sectoare de activitate. Ieri, la Iasi, a fost prezent Mubarak Al-Sehaijan, ambasadorul statului Kuweit in Romania. Acesta s-a intalnit cu autoritatile locale si cele judetene pentru a discuta despre mai multe oportunitati de colaborare.

Ambasadorul statului Kuweit s-a aflat pentru prima data in Iasi. Partea romana si cea din Kuweit au discutat, printre altele, despre oportunitati de colaborare in sectorul agricol, dar si pe alte domenii de activitate ce ar putea fi puse in practica in perioada urmatoare. “Am avut onoarea de a fi gazda Excelentei Sale, Mubarak Al-Sehaijan, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al statului Kuweit in Romania. Am discutat despre oportunitati de investitii in domeniul agricol pe care judetul Iasi le poate oferi, dar si despre altele”, a spus subprefectul Bogdan Abalasi.

Sursă:bzi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>