Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele CJ Iaşi: „PSD a hotărât, a iniţiat şi a dus până la capăt batjocurirea speranţelor pe care ieşenii le-au pus în USL”

Astăzi, 14 martie, a avut loc o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean. În cadrul acestei şendinţe, două puncte de pe ordinea de zi au vizat schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui susţinut de PNL, dl. Victor  CHIRILĂ, şi înlocuirea acestuia cu dl. Alin AIVĂNOAE, liderul de grup al PP-DD.

„Astăzi am asistat la o zi foarte tristă din prezentul oraşului şi judeţului nostru, ziua în care PSD a hotărât, a iniţiat şi a dus până la capăt batjocurirea speranţelor pe care ieşenii le-au pus în USL. USL n-a fost o alianţă votată de atât de mulţi oameni în primul rând pentru partidele care erau parte din ea. USL reprezenta visul ieşenilor că perioada de certuri, de scandaluri, de stagnare, de subdezvoltare economică se vor sfârşi şi că forţele politice îşi vor da mâna pentru a duce la bun-sfârşit proiectele Iaşului. PSD a hotărât astăzi, împreună cu aliatul său de nădejde din oraşul nostru şi din judeţul nostru, PDL, condus de dl. Gabriel Surdu, să schimbe majoritatea din Consiliul Judeţean, motivând lucruri complet ridicole. Este ridicol să spui că renunţi la o majoritate confortabilă de peste dpuă treimi, cu 26 consilieri USL din 37, să o schimbi cu o majoritate de 18, cu cel puţin doi fugari de la PDL pentru că eu nu cred că toţi cei 14 de la PSD au votat aşa cum le-a dictat partidul. Astăzi, PDL a dat mâna cu PSD, culmea ridicolului fiind acela că liderul de grup PDL, care a candidat şi el pentru funcţia de Vicepreşedinte, a primit mai puţine voturi decât numărul de consilieri judeţeni ai formaţiunii politice pe care o reprezintă. Toate aceste fapte au relevat alianţa dintre PSD şi PDL. Practic, nu mai există niciun motiv pentru oamenii care votează dreapta să voteze PDL pentru că acest partid s-a predat cu arme şi bagaje la PSD.

PNL este ultima redută care împiedică forţa zdrobitoare a PSD să monopolizeze toată scena politică locală.  Când acest lucru s-a întâmplat, Iaşul a fost lovit de subdezvoltare, de sărăcie. Acum, când în sfârşit lucrurile mergeau bine pentru oraşul nostru, PSD a hotărât să strice totul şi, cu complicii lui politici locali PDL,  să schimbe cursul politic din judeţul nostru care a fost productiv pentru ieşeni”, a declarat Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>