Cristian ADOMNIȚEI: PSD blochează proiectele Iașului

Neurochirurgie (8)Ieri, 1 septembrie, avut loc ședința extraordinară de plen, convocată de președintele CJ, Cristian ADOMNIȚEI, începând cu ora 10.00. În lipsa cvorumului constatat, din cauza lipsei prezenței consilierilor PSD și PPDD, ședința nu s-a putut desfășura.

Constat că blocajul PSD în Consiliul Județean intră într-o nouă etapă, foarte agresivă și distructivă la adresa Iașului și a ieșenilor. Cu aceeași tristețe, trebuie să mai remarc faptul că lucruri foarte importante pentru județ, precum rectificarea bugetară de la Aeroport sau alocarea sumelor privind cotele defalcate din TVA pentru comune sunt tratate cu același dispreț de către PSD.

Există o cerere în bătaie de joc formulată de consilierii PSD pentru a convoca o ședință de CJ, de la ora 15.30, după solicitarea ședinței extraordinare pe care am solicitat-o. În stilul caracteristic, PSD a convocat această ședință știind că urmează să plec în această după-amiază la cel mai important forum economico-administrativ din Sud-Estul Europei. În Polonia se vor reuni peste 2000 de lideri din toată lumea; acest eveniment este cu atât mai important în contextul instabilității din regiune, a declarat Președintele Consiliului Județean, Cristian ADOMNIȚEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>