Cursele Air Moldova către destinaţii din Italia au mare căutare printre ieşeni datorită

Cursele Air Moldova catre destinatii din Italia au mare cautare printre ieseni datorita tarifelor foarte avantajoase si transferului gratuit la Chisinau.Oferta speciala a companiei aeriene Air Moldova pentru pasagerii din Iasi care este disponibila din data de 16 iunie 2014 a fost foarte bine receptata inca din primele sale zile de valabilitate.

unnamedPana in acest moment s-au vandut deja cateva zeci de bilete de avion cu plecare de pe Aeroportul International Chisinau, iar cursele cele mai solicitate sunt cele pentru Verona, Bologna, Roma și Milano. Urmatoarele destinatii intens solicitate agentiilor de turism sunt Istanbul, Atena si Larnaca, toate beneficiind de tarife foarte bune pentru aceasta perioada a anului.

Aceste curse sunt foarte potrivite pentru pasagerii care s-au hotarat tarziu sa calatoreasca si isi doresc in acelasi timp sa beneficieze de confortul oferit de transferul gratuit de la Iasi la Aeroportul International Chisinau.  Este vorba de tarife incepand de la: 59 EUR/sens pentru Bologna, Roma, Milano sau Verona, ca destinatii in Italia, sau Atena, in Grecia. Alte destinatii ceva mai indepartate sunt Istanbul sau Larnaca, pentru care tariful ramane la fel de atragator: de la 79 EUR/ sens. Toate aceste tarife includ taxele de aeroport.

Faptul ca bagajul de cala costa doar 10 EUR/ sens, indiferent ca este achitat la agentia de turism sau aeroport, este un alt avantaj pe care il oferim pasagerilor nostri din Iasi.”, declara domnul Vasile HiNCU, Directorul Comercial al Air Moldova.

Oferta Air Moldova pentru ieseni este disponibila exclusiv prin intermediul agentiilor de turism acreditate IATA din Iasi si a colaboratorilor acestora.

Compania aeriana Air Modova lanseaza incepand cu marti, 1 iulie  2014, si cursele de transfer gratuit de la Iasi la Aeroportul International Chisinau, care vor fi efectuate cu un autocar confortabil, clasificat la 4 stele, dotat cu sistem de climatizare si Wi-Fi. Autocarul va stationa in Iasi in parcarea Pallas Mall din fata Palatului Culturii, iar in Chisinau – in parcarea Aeroportului International. Orarul curselor de transfer va fi urmatorul:

Zilnic (incepand cu 1 iulie 2014):

07.30 – Plecare din Iasi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

10.30 – sosire in Chisinau, Aeroportul International Chisinau

 

20.00 – Plecare din Chisinau, Aeroportul International Chisinau

23.00 – Sosire in Iasi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Pentru mai multe detalii, pasageri sunt rugati sa contacteze agentiile acreditate IATA din Iasi, Serviciul helpdesk al companiei Air Moldova sau sa acceseze pagina de internet a ofertei pe site-ul Air Moldova, la adresa: http://www.airmoldova.md/news-records-ro/3425/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>