Încrederea – baza tuturor succeselor în viață

Ok, aceasta este o promisiune imensa ai sa-mi spui, sa atingi incredere in tine in orice moment, dar stiu ca acest lucru este posibil , altfel nu ti-as scrie astazi. Lasa-ma sa te intreb: ce inseamna viata fara incredere? Care este calitatea relatiilor tale fara incredere? Ce poti obtine in viata fara incredere? Cum te simti , zi de zi, fara incredere? Raspunsul este  simplu, nu prea grozav. Increderea inseamna totul. Daca nu ai o incredere de nezdruncinat atunci probabil ca nu vei ajunge sa-ti traiesti visurile, Nu doar asta, dar vei gasi ca lipsa ta de incredere inseamna ca nu oferi multa valoare ca femeie si tu esti valoroasa ca persoana, trebuie doar sa devi constienta de acest lucru, In alte cuvinte : increderea  este diferenta intre a obtine ceea ce vrei si meriti in viata( fie ca e in cariera sau barbatul pe care ti-l doresti) si  a fi persoana care nu obtine ceea ce vrea si merita.

Comfortabil nu inseamna increzator.

Ceea ce iti doresti este sa te simti sigura  in legatura cu cine esti si care sunt valorile tale. Nu vrem sa fii confortabila cu tine, vrem sa fi increzatoare in ideile, valorile, abilitatile tale. Sa fii confortabila cu tine insati, nu este suficient. Confortabil inseamna sa te simti  multumita cu tine, dar deindata ce se intampla ceva si te provoaca, sa-ti zguduie intreaga certitudine. Daca nu inveti sa dezvolti acea incredere de nezdruncinat nu poti avea calitatea relatiilor pe care ti le doresti, si tinzi sa fii mai geloasa si deprimata decat alte femei. Sunt sigura ca esti de acord cu mine cand iti spun ca sentimentul geloziei si depresiei este groaznic de indurat. Si eu am trecut prin ele si imi doresc sa nu ma mai intalnesc cu ele. Insa , fie ca iti vine sa crezi sau nu , unii oameni se obisnuiesc sa se simta asa si nu stiu alta modalitate, dar tu cu siguranta nu vrei acest lucru.  Iar eu cu siguranta nu vreau pentru tine acest lucru. Eu te vreau femeia valoroasa care se iubeste suficient de mult, care investeste suficient de mult in propria persoana astfel incat  intr-o zi sa celebram impreuna viata cu bucurie si sarbatoare.

Momentul adevarului totusi:  daca nu inveti sa iti dezvolti incredere in tine, stima ta de sine, va scadea din ce in ce mai mult, o data cu trecerea timpului si iti veu pierde acea stralucire, acea aura pe care femeile increzatoare o au.

Vorbesc despre increderea autentica nu acea falsa incredere si cautare de atentie care vine din teama. Ma refer la increderea reala, autentica, mandria feminina care atrage in jurul tau oamenii ca albinele la miere  si te face sa obtii tot ceea ce iti doresti de la viata. Ce crezi ca este  stima de sine? Ce o face pe o femeie increzatoare?
Increderea in sine se refera la a fi constienta ca ai o valoare ridicata ca persoana. La fel cum se refera la a deveni constienta ca ai valoare de oferit in jurul tau. Increderea in sine reprezinta acel sentiment de siguranta care dainuie adanc in interiorul tau. Certitudinea ca meriti, ca te descurci si esti capabila sa ai performante in viata ta. Totusi vreau sa mentionez ca toate avem scenarii si  lucruri in legatura cu care ne simtim mai increzatoare. Totusi vor exista si momente si situatii care vor aparea in viata ta , cand nivelul simei de sine nu va fi la acelasi nivel ca in alt domeniu  din viata ta.

 

Citește mai departe pe http://artafeminina.ro/cum-sa-atingi-increderea-in-tine-in-orice-moment/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>