Jumătate de secol de învățământ liceal în Podu Iloaiei

scoalaAnul acesta este mare sărbătoare pentru liceul din orașul nostru. Joi 5 iunie începând cu ora 9 sunt așteptați invitații pentru a sărbători 50 de ani de la înființarea Liceului Tehnologic „Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei. Programul zilei va debuta cu întâlnirea absolvenților și profesorilor cu actualii elevi. De la ora 10 sunt așteptați invitații de la ISJ Iași, din comunitatea locală și parteneri educaționali, pentru ca la 10 și 15 invitații vor participa la un Te Deum.

La ora 11 sub titlul „Despre școală” cuvântul va fi dat reprezentanților școlii, invitaților oficiali și elevilor de ieri și de azi. Între 12 și 15 și 13 și 15 vor fi premiați cei cu care școala se mândrește, olimpicii. După premiere va fi evocat primul director al liceului, profesor doctor inginer Nicolae Cerchez, când va fi înmânată, soției și fiicei acestuia, o plachetă comemorativă.

După dezvelirea plăcii aniversare, ce marchează evenimentul, invitații vor participa la vernisajul expoziției de lucrări publicate de către absolvenți și cadre didactice, precum și colecția de reviste a liceului.

2014 marchează împlinirea a jumătate de secol de activitate a Liceului Tehnologic „Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei, perioadă în care s-au pregătit pentru carieră și viață mii de tineri.

La mulți ani liceului nostru și pentru cei ce trudesc în el.

sursă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>