Pachete avantajoase pentru ieseni pentru calatorii in marile capitale europene

unnamedCompania aeriană Air Modova lansează începând cu marţi, 1 iulie  2014, un proiect care le permite ieşenilor să călătorească prin Chişinău, inclusiv cu transfer gratuit de la Iaşi, cu bilete de avion la preţuri începând cu 59 EURO / sens, în condiţii de confort specifice unei companii aeriene de linie.

Oferta include toate taxele şi este valabilă pentru toate destinaţiile pe care operează Air Moldova cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău: Atena, Barcelona, Bologna, Bucureşti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Veneţia, precum şi cursele sezoniere – Antalya, Dublin, Soci şi Surgut.

„Tarifele sunt toate foarte avantajoase, indiferent că este vorba de zboruri sincronizate cu transferul gratuit. Mă gândesc în primul rând la cursele de Paris, care pornesc de la 49 EUR/ sens, Barcelona, de la 89 EUR/ sens, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la –79 EUR/ sens. De asemenea, destinaţiile din Italia merită o menţiune specială, pasagerii putând să zboare spre Roma, Veneţia, Verona sau Milano, de la 59 EUR/ sens.”, a declarat domnul Vasile HÎNCU, Director Comercial  al companiei.

1Biletele de avion pot fi procurate exclusiv de la agenţiile acreditate IATA din Iaşi sau de la colaboratorii acestora.

Transferul pasagerilor spre aeroportul din Chişinău va fi efectuat zilnic, începând cu data de 1 iulie 2014, cu un autocar confortabil, dotat cu sistem de climatizare şi Wi-Fi. Autocarul va staţiona în Iaşi în parcarea Pallas Mall din faţa Palatului Culturii, iar în Chişinău – în parcarea Aeroportului Internaţional. Orarul curselor de transfer va fi următorul:

Zilnic (începând cu 1 iulie 2014):

07.30 – Plecare din Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

10.30 – sosire în Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

20.00 – Plecare din Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

23.00 – Sosire în Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>