Primăria Plugari încheie contract cu Salubris pentru anul 2015

Primăria Plugari a semnat un contract cu Salubris, cu scopul de a ecologiza colectarea deșeurilor din comună. Astfel, s-au primit 1000 de pubele ecologice pentru deșeuri menajere. Acestea vor fi răspândite la toate locuințele din comună, câte una pentru fiecare gospodărie, iar începând cu ianuarie, anul 2015, deșeurile vor fi ridicate periodic din fața locuințelor de către lucrătorii de la Salubris.

index

Conform declarației făcute de primarul Paul Mursa, de acest proiect vor beneficia și locuitorii din Onești și Borosoaia: “Facem încă un pas spre modernizarea și europenizarea comunei Plugari. Azi am primit, în calitate de beneficiari ai unui proiect derulat prin Consiliul Județean, 1000 de pubele ce vor fi distribuite fiecărei gospodării din comună. Poate pare hilar ca în 2014 să ne bucurăm de astfel de ”privilegii” pe care Primăria le pune la dispoziția locuitorilor din Plugari, Onesti si Borosoaia,însă în condițiile în care azi, majoritatea aruncă pe unde apucă gunoiul, cât mai departe de propria gospodărie, cred că e un pas important spre civilizarea treptată a consătenilor. Astfel, la fiecare gospodărie va fi amplasată câte o pubelă, iar o dată pe săptămână vor beneficia de servicii de salubritate. De asemenea, vom demara și alte lucrări necesare pentru a exista conformitate cu normele europene cu privire la colectare, pentru ca a noastră comună să fie caracterizată, în primul rând prin curățenie și oameni gospodari.
A fost o promisiune minoră pe care am reușit să o îndeplinesc. De aceea, am convingerea că aveți încredere în cuvântul, acțiunile și disponibilitatea cu care încerc ca împreună să ne bucurăm de o comună prosperă și la standardele la care ar trebui să fie orice sat din Europa.”
Contractul a fost semnat în decembrie 2014, urmând ca începând cu data de 1 ianuarie să fie implementat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>