Primarul a alocat bani pentru realizarea încălzirii la şcolile din Plugari şi Borosoaia

Întrucât educaţia este o prioritate pentru primarul Mursa, asigurarea condiţiilor optime de realizare a procesului educaţional este o necesitate de grad 0 pentru administraţia locală. După ce la finele anului trecut, primarul Mursa a promis alocarea de fonduri pentru realizarea instalaţiilor de încălzire la şcoli, anul acesta la votarea bugetului, au fost alocaţi banii necesari.

Atât la Şcoala din Plugari, cât şi la cea din Borosoaia vor fi achiziţionate centrale termice pe lemne care vor asigura încălzirea sălilor de clasă şi a încăperilor aferente şcolilor.

Din puţinii bani de care dispunem anul acesta la bugetul local, vom investi în două centrale termice pentru şcolile din Plugari şi Borosoaia. Ştiu cât de important este pentru copii noştri ca aceştia să aibă încălzire în şcoli, condiţii decente în sălile de clasă şi profesori buni pentru a-şi îndeplini visurile pe care le au în viaţă.

În fiecare an vom investi în viitorul tinerilor din comună prin dotarea şcolilor sau îmbunătăţirea condiţiilor de studiu. Încă de la începutul mandatului meu am spus că educaţia este prioritatea mea şi că voi face tot ce ţine de mine ca aceşti copii să aibă şanse egale cu cei de la oraşe, a spus primarul comunei Plugari, Paul Mursa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>