Proiect pentru pietruirea drumurilor din județul Iași

s560x316_asfaltare24Plenul Consiliului Judetean Iasi va analiza in sedinta ordinara de maine un proiect de hotarare legat de drumurile din judet. Alesii judeteni vor analiza modificarea unor anexe la programul de plombari si pietruiri aprobat recent. De aceasta data este vorba de pietruirea unor artere din judet, dar si de demararea unui studiu legat de modernizarea altor retele de drumuri din Iasi.

“In cadrul acestui proiect de hotarare vizam programul de pietruire, dar si studiul de fezabilitate pentru masterplanul de drumuri judetene. O decizie va fi luata de plenul Consiliului Judetean in sedinta ordinara din aceasta luna”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi. In aceste zile, urmeaza sa fie stabilit si castigatorul privind plombarea drumurilor din judet. Desi Directia de Drumuri a decis firma castigatoare, decizia a fost contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), iar acest for a stabilit ca procedura sa fie reluata.

Sursă: bzi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>