Se lucrează pe șoseaua Iași-Botoșani

DSC_0195Constructorii care se ocupa de modernizarea drumului Iasi – Botosani lucreaza in ritm alert la asfaltarea soselei si la montarea rigolelor pe marginea drumului. Drumul Judetean 282 care leaga cele doua judete este in plin proces de reabilitare, lucrarile urmand a fi gata in aceasta toamna.

In momentul de fata, turnarea stratului de asflat se face in zona localitatii Borsa, iar in localitatea Tiganasi se lucreaza la rigole. Asocierea SC Eky-Sam SRL Targu Frumos si SC Enviro Construct SRL se ocupa de modernizarea DJ 282. Proiectul cuprinde si reabilitarea a doua poduri cu deschiderea de 21 de metri, precum si consolidarea podului de pe râul Jijia.

Valoarea investitiei este de 48,3 milioane de lei si urmareste reabilitarea a 42,8 kilometri de drum dintre cele doua judete, dar si alte sapte poduri. Desi lucrarile ar trebui finalizate pâna pe 8 ianuarie 2015, constructorul a dat ca termen final perioada septembrie-octombrie a acestui an.

sursă: bzi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>