Sute de copaci, taiati de pe marginea drumurilor din Iasi

O mare parte dintre puietii plantati in acest an de pe marginea drumurilor au fost taiati. Angajatii , firma municipalitatii care se ocupa de gestionarea spatiilor verzi, inarmati cu drujbe, au pus la copacii care s-au uscat la putin timp dupa ce au fost plantati.

“Am primit dispozitie sa taiem puietii care nu s-au prins la radacina. Ce este uscat taiem, iar pe cei verzi ii lasam sa creasca. Foarte multi puieti nu s-au prins din cauza pamantului care nu le-a priit cel mai probabil. In locurile astea vom trece sa punem alti copaci, care sunt mai putin pretentiosi cu solul”, a spus un angajat al SC Servicii Publice SA care s-a ocupat de  pe bulevardul Tudor Vladimirescu.

O actiune de amploare pentru taierea copacilor uscati s-a desfasurat pe strada Ciurchi si aleile dintre blocuri, acolo unde zeci de copaci uscati au fost pusi la pamant.

Luminita Salceanu,  general Servicii Publice SA, sustine ca angajatii actioneaza la cererea cetatenilor care atrag atentia asupra copacilor uscati din cartiere, dar si la ordinul Primariei Iasi prin comisia de ordonare a vegetatiei.

sursa: bzi.ro

 

1 Comment

  1. Kristina

    April 29, 2014 at 5:41 pm

    Cu placere.Revenind la umbra, e forate normal sa “mearga” mai repede decat racheta.E doar o problema de geometrie.Cum sa spun ? Daca se misca un liniar sub becul din camera, umbra lui pe podea se va deplasa cu mult mai repede decat liniarul.Evident, se aplica pentru un observaor fix, cum este in acest caz camera video.Daca se urmareste cu atentie, se vede ca umbra urmeaza conturul inferior al norului. Orice alteva, ozn, glont, avion sau sageata, ar fi avut o traiectorie dreapta sau zig zag sau orice alt model. Putin probabil sa urmeze chiar marginea norului.In sfarsit, e parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>