Târgul de turism “Vacanța”

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) organizeaza in perioada 28 – 30 Martie, la Iași, Targul de Turism “Vacanta”. Evenimentul are loc la Palas Mall, intre orele 10.00 și 22.00.

La Targul de Turism “Vacanta”, aproximativ 20 de companii cu traditie in acest domeniu iși prezinta ofertele cu reduceri de pana la 30% pentru sezonul estival.

Ca sa vina in sprijinul celor care au inceput sa-și faca planuri pentru vacanta ideala in 2014, expozantii vor oferi:

• mari reduceri de pret pentru pachetele de vacanta cumparate pe durata targului;
• tombole cu premii la standurile proprii:
• degustari de produse traditionale din zonele pe care agentiile prezente le recomanda ca destinatii pentru concediile din 2014.

“Vacanta este un moment mult așteptat pe parcursul unui an. Ne gandim de fiecare data la vacanta perfecta si o privim ca pe un premiu pe care-l meritam. Informarea și alegerea sunt insa dificile pentru ca ritmul alert in care traim ne lasa prea putin timp de cautare. Din acest motiv, ANAT, ca reprezentant al agentiilor de turism din Romania, dar și ca organism care are rolul sa vina in intampinarea publicului, a decis sa organizeze acest targ unde toti cei care iși planifica vacanta pentru 2014 vor descoperi noi destinatii turistice și vor putea alege din multitudinea de pachete de vacanta, profitand de reducerile masive oferite de agentiile de turism pentru rezervarile facute din timp”, transmite Alin Burcea, Prim-Vicepreședinte ANAT.

Intrarea la Targul de Turism “Vacanta” este libera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>