Un om de succes stă cu încrederea în buzunare

“Increderea in sine este fundatia oricarui succes maret si a oricarei realizari.”

Daca ai incredere in tine, cu asta se rezolva aproape tot. Asa o fi?

Poate te simti blocat in situatia in care esti. Ai vrea sa ai curajul sa faci schimbari majore, sa incerci lucruri noi, sa-ti traiesti viata pe masura potentialului tau. Vrei sa ai puterea sa crezi in tine. Sa fii confortabil in propria piele, sa-ti tii capul sus si sa te simti bine cu tine. Vrei sa iei cele mai bune decizii pe care le poti lua. Nu cum ai facut-o pana acum, ci din respect fata de sine.

Dar ceva parca nu pusca. De fiecare data cand incepi sa faci un pas in fata, parca te trage ceva inapoi. Ti-e frica de esec. Ce vor zice ceilalti despre tine? Daca lucrurile au fost asa de atata timp, ce te face sa crezi ca or sa fie altfel de acum incolo? Nu-ti merge tie prea bine, dar parca ai ajuns sa te obisnuiesti cu asta.

Cu jobul care nu te implineste, dar care macar iti asigura un acoperis deasupra capului. Cu o relatie care nu te face fericit, dar macar nu mai esti singur si te simti acceptat. Cu un stil de viata monoton, in care ocazionala betie cu amicii este punctul culminant al lunii.

Doar daca ai avea mai multa incredere in tine! Ai putea sa faci ce ti-ai dorit dintotdeauna. Daca ai avea mai multa stima de sine, atunci, da! Ti-ai trai viata dupa propriile tale reguli. Insa ce ai face daca ti-as spune ca tocmai modul asta de gandire te trage acum in jos? Daca ai afla ca a incerca sa-ti cresti increderea in sine si stima de sine e fix lucrul care te opreste sa ai succes.

Suna nebunesc? Crede-ma ca are sens si o sa devina din ce in ce ma clar, pe masura ce intru mai adanc in mijlocul problemei.

 

Citește mai departe pe mayhem.ro/incredere-in-sine

Sursă fotografie: traiestecuincredere.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>